Drie donderdagen genieten van muziek met CMV Harmonie Leek

Muziek maken geeft ontspanning en plezier. Hoe leuk is het om dit te delen met een heel orkest? Juist daarom zijn de leden van CMV Harmonie Leek zo blij dat er weer gemusiceerd kan worden. Elke donderdagavond wordt er van 20:00 tot 22:00 uur gerepeteerd in Station Rodenburg, naast de Rodenburghal. Naast het weer kunnen repeteren, kijken we als vereniging ook weer enorm uit naar optreden voor publiek. Daarom verruilen we drie donderdagen ons vertrouwde repetitielokaal voor de wijken van Leek en Tolbert!

We zien je graag tijdens een van onze buitenconcerten!

Speel mee!

Onze liefde voor muziek willen we delen met publiek maar ook met muzikanten! Bespeel je een instrument of heb je enige muzikale ervaring, we nodigen iedereen uit om het laatste nummer met ons mee te spelen. Elk concert wordt afgesloten met “Alle Menschen Werden Brüder”. Download je partij op www.harmonieleek.nl/speel-mee-de-muziek, neem je instrument mee en schuif aan. Meezingen mag ook!

De data van de buitenconcerten:

  • Donderdag 30 juni om 20:00 uur bij De Zijlen Spant 1 in Tolbert
  • Donderdag 7 juli om 19:30 uur bij Finish Avondvierdaagse in Leek / Pannenkoekenburcht Nienoord
  • Donderdag 14 juli om 20:00 uur bij De Violier in Oostindie, Leek.

Let op: bij slecht weer zijn we te vinden in onze repetitieruimte Station Rodenburg naast de Rodenburghal in Leek. Ook daar ben je van harte welkom!

Word lid van CMV Harmonie Leek

Gedurende drie avonden delen we de liefde voor muziek met muziekliefhebbers uit Tolbert en Leek. Ook lijkt het ons een leuke gelegenheid om nieuwe leden te ontmoeten. Heb je ooit een muziekinstrument bespeeld en wil je weer beginnen? Je bent van harte welkom, bovendien hebben wij vele instrumenten te leen. CMV Harmonie is een divers gezelschap van jong tot oud en van mensen met verschillende achtergronden. Bij ons vind je zoveel meer dan alleen muziek! Bijvoorbeeld een wekelijkse repetitie op donderdagavond, samen toewerken naar optredens, studiedagen (inclusief gezellige avonden) en de jaarlijkse afsluitende barbecue. Bij CMV Harmonie Leek maak je vrienden voor het leven!

Kijk voor meer informatie over onze vereniging ga naar www.harmonieleek.nl/speel-mee.