Geniet van muziek en ijs op 6 en 13 juli

Het is inmiddels een goede traditie dat CMV Harmonie Leek het muzikale jaar afsluit met buitenconcerten. Zo was het orkest dit jaar al te vinden bij de donderdag-finish van de Wandelvierdaagse in Leek. Op 6 juli strijkt het orkest neer bij het Borgdomein in de Wolveschans, om daar vanaf 19:30u muzikaal vertier te brengen. Anja’s ijskar “een steekje los” komt het orkest vergezellen en verkoopt Oud Hollands steekijs aan alle liefhebbers.

Anja's Ijskar 'Een Steekje Los'

Schoolproject Stapsteenorkest
Op 13 juli neemt het orkest plaats op het veld Oldenoert / Burg.v.Waninglaan. Hier treedt het harmonieorkest  vanaf 19:30u op met het Stapsteenorkest, het succesvolle gevolg van het basisschoolproject dat startte in november onder de muzikale vleugels van muziekdocent en harmonielid Lindy Adema. Samen met de Harmonie laten de schoolkinderen hun kunsten horen. Bij slecht weer worden beide concerten verplaatst naar de repetitieruimte ‘Station Rodenburg’ naast de Rodenburghal.

Speel ook mee!
Elk concert wordt afgesloten met het bekende stuk “Alle Menschen werden Brüder” en de leden van de Harmonie nodigen iedereen die een instrument bespeelt van harte uit!  Het is een mooie kans om te ervaren hoe het is om in een orkest te spelen. Bovendien is de Harmonie op zoek naar nieuwe leden! De partijen zijn hier te downloaden.