Anjeractie 2020

anjeractie_cmyk_logo75-page-0

In de week van 22 mei t/m 30 mei is de jaarlijkse anjeractie. Omdat we niet zoals anders bij de deuren kunnen collecteren, gaat dit digitaal worden. Alle informatie is te vinden op www.anjeractie.nl.
Heb hart voor cultuur en voor onze muziekvereniging en geef een donatie! Klik op onderstaande link voor uw donatie! Alvast dank.

Koningsdagconcert

Op diverse plekken in Leek waren op koningsdag miniconcertjes. Diverse groepjes met leden van de Harmonie, speelden her en der bekende liederen en het volkslied Wilhelmus. Het publiek genoot zichtbaar en het applaus was welgemeend. Op de foto een groep van vijf bij de Sonneborgh in Leek.

Muzikale groet voor bewoners Vredewold in Leek

muzikale-groet-vredewold-25-maart-2020

Een klein groepje muzikanten bracht donderdagavond een muzikale groet aan de bewoners van woonzorgcentrum Vredewold in Leek.

Een filmpje van deze groet is te zien door op de volgende link te klikken:

In deze tijden waar vanwege het Corona-virus de bewoners geen bezoek mogen ontvangen was een optreden met muzikale klanken zeer welkom. De groep trad op in een samenstelling van telkens drie muzikanten, met de vereiste minimaal anderhalve meter tussenruimte. Met enthousiasme brachten de muzikanten een afwisselend programma.

Een mooi initiatief van deze leden van CMV Harmonie Leek, dat door de bewoners beloond werd met een hartelijk applaus vanuit de geopende ramen en vanaf de balkons.

25 maart 2020

Geert Bos en Onno Beukema erelid

In een feestelijke bijeenkomst van CMV Harmonie Leek op 8 februari 2020, benoemde het bestuur twee leden als erelid van de Harmonie. Geert Bos en Onno Beukema, beiden al meer dan 60 jaar muzikant, hebben de titel ‘erelid’ ruimschoots verdiend.

ereleden-onno-beukema-en-geert-bos-2020

Voorzitter Koos Winter memoreerde de geschiedenis van beiden: Geert en Onno zijn jong begonnen bij een muziekkorps en beiden hebben ze bij CMV Harmonie Leek veel vrijwilligerswerk verricht. Ze noemde onder andere de zorg en verantwoordelijkheid voor het toenmalige repetitielokaal, het mee organiseren van de maandelijkse bingo, het meebesturen als bestuurslid, kortom; altijd bereid om zich in te zetten voor de vereniging.

Met hun instrumenten, de Bes-bas en de Es-bas vormen ze de basis onder het orkest en met hun inzet gedurende al die jaren vormen ze het fundament onder het reilen en zeilen van CMV Harmonie Leek.

Kerstactiviteiten 2019

OPLEIDINGSORKEST HIT SPEELT IN DE LIEKEBLOM
Op zaterdag 21 december kan het winkelend publiek in de Liekeblom genieten van live muziek.
HiT, het Opleidingsorkest van CMV Harmonie Leek, zal in de ochtend zorgen voor sfeervolle kerstmuziek.
hit-in-de-liekeblom-2019

Het orkest bestaat uit muzikanten die vol enthousiasme muziekonderwijs volgen. De groep staat onder leiding van dirigent Wim Westerman. Het optreden van HiT begint om 10.30 u.

KERSTNACHTDIENST
Op 24 december begeleidt het A-orkest de Kerstnachtdienst in de PGLO kerk de Hoeksteen in Leek. De aanvangstijd is 22.00 u. Met bekende liederen en prachtige kerstarrangementen;

hulsttakje-voor-website A Christmas Overture
hulsttakje-voor-website Hymns and Carols
hulsttakje-voor-website Christmas Joy
hulsttakje-voor-website Halleluja

kerstnachtdienst-harmonie-2019

ENGELENORKEST
Op Kerstmorgen kunt u dit orkest wellicht horen in de vroege morgenuren.

kerstmorgen-2019

hulsttakje-voor-website Wij wensen u alvast fijne kerstdagen en een voorspoedig en een mooi 2020, gevuld met mooie muziek!