Steun onze vereniging

Hoera! Na een welverdiende vakantie is het muzikale seizoen weer van start gegaan. Afgelopen donderdag 7 september startte het Harmonie orkest met repeteren voor de Grunneger Dainst op 24 september. Daarnaast werken we toe naar een groot jubileumconcert. Op 25 november biedt de Tolberterstraatkerk onderdak aan de 4 orkesten van onze dirigent Wim Westerman. En oja, hij neemt ook nog een paar Harmoniums mee, want dat is een van zijn andere passies. Dit bijzondere concert wordt georganiseerd ter ere van Wim’s 40-jarige carrière als dirigent en dit is het doel waarvoor wij geld inzamelen via Rabo Clubsupport.

Dus, heb je een rekening bij de Rabobank in regio Noorderveld West Groningen, stem dan op onze vereniging via RaboClubsupport!

Tips bij het stemmen:

  • Meld je eerst aan als lid bij RaboClubsupport
  • Kies voor regio Noorderveld West Groningen en zoek dan naar Harmonie.
  • Let op, er zijn meerdere christelijke harmonieverenigingen, kies voor de Harmonie zonder logo.

Sponsorkliks

Heb je geen rekening bij de Rabobank en wil je ons wel graag steunen? Doe je online aankopen via bijv. Bol.com of Coolblue dan via onze speciale affiliate link zodat onze vereniging een klein bedrag ontvangt. Met alle aankopen opgeteld kan dit oplopen tot een mooi bedrag en alle beetjes helpen!